Företaget

ARNES

BYGGTJÄNST

 

Er hantverkare i Sotenäs

FÖRETAGET

 

Arnes Byggtjänst ligger i Hunnebostrand / Sotenäs och har fem heltidsanställda hantverkare. Företaget har certifikat för truck, lastmaskin, teleskoplastare, skylift och byggställning upp till 9 meter samt för det som klassificeras som heta arbeten.

 

Varje byggnadsprojekt samordnas med övriga hantverkare, vi har samarbetspartners så som rörläggare, elektriker och plåtslagare med flera.

 

Vi bygger allt från grund till nyckelfärdigt hus.

 

Arnes byggtjänst bildades år 1990 och har i alla år drivits med engagemang.

 

Företaget är godkänt för F-skatt, har kollektivavtal och är sedan 2002 även anslutet till Sveriges Byggindustrier.

 

Vi på Arnes Byggtjänst jobbar för en trivsam arbetsplats och en bra kommunikation mellan hantverkarna. På så sätt vet vi att vi gör ett ordentligt jobb så att du som kund blir nöjd med resultatet.

 

ER

DRÖM

BLIR VÅR

VERKLIGHET!

 

 

Rotavdrag

Som fastighetsägare har du rätt till rotavdrag.

Om du äger ett småhus eller innehar en bostadsrätt som du renoverar får du göra avdrag för hälften av arbetskostnaden när du anlitar en hantverkare med F-skattsedel. Material- och resekostnader i samband med husarbete ger dig däremtot inte rätt till skattereduktionen.

 

Läs mer här!

Vi på Arnes Byggtjänst erbjuder olika typer av tjänster inom bygg.

 

Allt från att schakta, dränera och bygga grund, vidare till att bygga stomme, väggar och tak och enklare arbeten så som att bygga staket, montera kök och lägga golv.

 

Vi har även erfarenhet från att anlägga enskilda avlopp, något som kräver godkännande av kommunen vilket vi och ett fåtal entreprenörer i kommunen har.

 

Ett arbete jag, Arne, särskilt minns är ett hus vi byggde om på en halvö en bra bit från vägen. Marken mellan väg och hus bestod av berg och var allmänt kuperad. Vi blev tvungna att bygga en ca 100 meter lång pip-line för att kunna pumpa betongen till golven i den. Övrigt material kördes med kärra eller bars, det var slitsamt men resultatet blev riktigt bra.

 

Önskar du referenser så förmedlar vi kontakt med tidigare kunder.

 

 

 

Snickare i Hunnebostrand: arnesbyggtjanst created by Annemaj Sporrong